..

Com puc adherir-me al

Memorial Manuel Vázquez Montalbán ?

Tothom pot adherir-se al Memorial MVM. La forma de fer-ho és enviant les següents dades a l'enllaç de correu electrònic que figura a continuació. Es demana una aportació de 30 euros l'any, a domiciliar de la forma que s'especifica més avall. També podeu fer un ingrés al compte que s'especifica. La finalitat d'aquests diners, no és altra que sufragar l'import del Premi de Treball de Recerca de Batxillerat i altres activitats que promou el Memorial MVM i que generen despeses.

No obstant, qui no pugui fer aquest ingrés, pot igualment enviar-nos les seves dades per tal de rebre informació puntual de tots el actes que promogui el Memorial.  Totes les activitats seran obertes al públic en general, sense distinció de que se sigui adherit o no. Només en les activitats en que hi pugui haver un nombre de places limitades, (com un sopar-tertúlia, per exemple), es limitarà l'assistència a les primeres inscripcions rebudes.

Per a domiciliar el pagament com a adherits:

El sotasignat, _____________________________________, autoritza el Memorial Manuel Vázquez Montalbán a presentar les domiciliacions bancàries anuals pel concepte de membre adherit al seu número de compte____________________________________ (20 dígits).

IBAM: ___________

Atentament,

Data: Signatura:

Així mateix desitjo estar puntualment informat de totes les activitats a través de la següent adreça electrònica:

_____________________________________

Per a fer l'abonament en compte com a adherit:

Nom: ______________________________

Desitjo adherir-me al Memorial Manuel Vázquez Montalbán aportant una quota anual de 30 euros per tal de col·laborar en les despeses de les activitats que es portin a terme. Aquesta quantitat la ingressaré jo mateix , indicant el meu nom, al compte de la Caixa de Pensions:

ES97 2100-0553-49-0200427525

Així mateix desitjo estar puntualment informat de totes les activitats a través de la següent adreça electrònica:

_____________________________________

Copieu el formulari corresponent amb les vostres dades en un missatge i envieu-nos-el:

Tornar